Snel en voordelig je Rijbewijs halen in Dordrecht

De goedkoopste rijles Dordrecht is de voordeligste rijschool van Nederland. En is dus betaalbaar voor iedereen die graag snel wil beginnen. Wij vinden dat rijles wat meer betaalbaar moet worden omdat er genoeg zijn die het zelf moeten betalen. En als je net 16,5 bent is dat best een flink bedrag en de meeste van jullie hebben dat dan ook niet. Dat moet anders kunnen vinden wij, en proberen daarom zo goedkoop mogelijk te zijn. Zo kun je bij ons ook je lesgeld in termijnen betalen.

Pakketten en service

Bij ons zit het examen gewoon bij in het pakket, en krijg je er ook een herexamen bij. En hoef je dus niet te betalen zoals bij andere rijscholen. Daarnaast is het zo dat je bij veel rijscholen maar 45 minuten lest bij ons niet. Je rijd bij ons minimaal een uurtje geen minuut minder. Voor hetzelfde geld als een les van 45 minuten, reden genoeg dus om al voor onze rijschool te kiezen. Bij ons kun je een gratis proefles krijgen en houden we rekening met jouw sociale leven. En zijn de rijlessen uiteraard zelf in te plannen, en zijn deze ook te annuleren wanneer er iets tussen is gekomen.

Rijbewijs en theorie

Voor het halen van je theorie moet je examen doen, haal dit niet dan kun je niet op voor je rijbewijs. Daarom zorgen we bij onze rijschool er altijd voor dat je genoeg uitleg en oefenmateriaal krijgt om je theorie in een keer te halen. Rijbewijs kun je een week naar slagen ophalen bij de gemeente, ben je nog geen 18 dan moet je een bijrijders pas aanvragen. En kun je alleen rijden met iemand die op de pas staat en al een ervaren bestuurder is. Zodra je 18 wordt kun je alleen gaan rijden, en hoeft je niet langer met iemand ernaast te rijden.